• Om oss
    DET HÄR ÄR VIBRA

    Kreativt team med lång erfarenhet
    inom både webb och tryck.

Om oss

Reklambyrå, designbyrå eller produktionsbyrå?
- Ja precis!
Vi anpassar oss efter kund och projekt men vi brukar säga att vi är en kreativ produktionsbyrå som är särskilt vassa på b2b. Vi har lång erfarenhet av uppdrag med teknisk inriktning men vi jobbar med olika typer av uppdrag inom skiftande områden.

Tillsammans med oss får du ett nära samarbete med en byrå som kan hantera små och stora tryckproduktioner lika väl som digitala projekt med responsiva webbplatser, 3D-illustrationer och rörlig grafik. Vi gör även fotouppdrag och har egen fotostudio med stora möjligheter.

För oss är långsiktiga relationer med våra kunder en viktig framgångsfaktor. Vi känner till våra kunders verksamhet och fungerar som en extern marknadspartner där vi bistår med både stort och smått. Gemensamt för allt vi levererar är kvalitet till rätt pris. Låter det bra? Hör av dig till oss!

Team med lång erfarenhet

På Vibra jobbar ett team med olika kompetenser och vi har samlat på oss lång och gedigen erfarenhet efter många år i branschen.

Som en del av en stor grafisk koncern med tryckeri och prepress inhouse vet vi hur du får ut mesta möjliga av din trycksak. Vi kan det grafiska hantverket på våra fem fingrar och guidar dig i valet av format, papperskvalitéer och tryckteknik. Vi har även gedigen erfarenhet inom digital kommunikation och webbdesign.


Besöksadress

Torsåsgatan 1 G
392 39 Kalmar

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0480-244 20

Sociala medier

Facebook
InstagramVibra reklambyrå ingår i Lenanderskoncernen som har kunder i hela Sverige och kontor på flera platser. Tillsammans är vi ett komplett grafiskt hus som kan vi erbjuda våra kunder specialistkompetens inom både digitala och tryckta medier. Lenanderskoncernen erbjuder klimatsmarta trycksaker av högsta kvalitet och till rätt pris. Med både digitaltryck och offset inhouse kan vi erbjuda upplagor för alla behov.